Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πρωταθλητής Γ’ Εθνικής ο Σ.Ε.Σ. 8x8


Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε για ακόμη μια φορά τη φετινή αγωνιστική ο Σύλλογος Εδεσσαίων Σκακιστών 8x8.

Συγκεκριμένα στον εξ’ αναβολής αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, νίκησε την ομάδα του Γ.Α.Σ. Κιλκίς με το εντυπωσιακό 6,5 – 3,5!

Οι σκακιστές της Έδεσσας συγκεντρωμένοι στην είσοδο του συλλόγου

Με τη νίκη αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση και στέφθηκε πρωταθλητής του ομίλου της Γ’ Εθνικής της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Για τον Σ.Ε.Σ. νίκησαν οι Πασιάς Απόστολος, Παρασκευόπουλος Χαράλαμπος, Ρόμπης Δημήτριος, Τριμίντζιος Πέτρος, Δάνη Ελένη και Στεφάν Βίκτωρ. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τη μελλοντική πορεία του αθλήματος στην πόλη μας είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Σ.Ε.Σ. ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αήττητη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ήδη αρχίζει ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο μια και το πρωτάθλημα της Β Εθνικής, είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό. Σημειώνεται, ότι στη φετινή περίοδο, αγωνίζονται στην Α’ Εθνική οι ομάδες της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας και είναι πιθανό να υποβιβαστούν ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας του μελλοντικού πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Σ.Ε.Σ. 8x8. Πιστεύουμε όμως ότι η αγωνιστική πρόοδος των αθλητών θα συνεχιστεί, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα η ομάδα στο μέλλον.

Τέλος από εχθές Πέμπτη, ξεκίνησε το ατομικό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας στη Πτολεμαΐδα, με τη συμμετοχή τεσσάρων σκακιστών από τη πόλη μας, οι οποίοι έχουν αρκετές ελπίδες διάκρισης.


Το παραπάνω άρθρο δημοσιεύθηκε στην Αθλητική Εδεσσαϊκή, την Παρασκευή 25 Μαρτίου του 2011.

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου